Huidzorg

Zo krijg je mooie zomerbenen

Vijf goede tips en trucs voor mooie zomerbenen; scheren met scheermes en scheerschuim, scheren met alleen het scheermes, ontharen met wax, nazorg en het optimale resultaat. Rasieren mit Rasierer und Rasiercreme Je bent misschien al bekend met de eerste methode die ik wil introduceren; de klassieke methode met scheermesjes en scheercrème. Het positieve aan deze […]

Vijf goede tips en trucs voor mooie zomerbenen; scheren met scheermes en scheerschuim, scheren met alleen het scheermes, ontharen met wax, nazorg en het optimale resultaat.

Rasieren mit Rasierer und Rasiercreme

Je bent misschien al bekend met de eerste methode die ik wil introduceren; de klassieke methode met scheermesjes en scheercrème. Het positieve aan deze methode is dat je de haartjes gemakkelijk kunt verwijderen, zodat je mooie benen krijgt en met een goede scheercrème krijg je een zacht oppervlak.

Ik wil je graag goed adviseren met deze methode, dus ik wil je hier graag kennis laten maken met twee geweldige producten.

Als scheermes kan ik Gilette Venus Close & Clean Blades van harte aanbevelen. Dit zijn de klassieke Venus scheermesjes van Gilette. Samen met de drie mesjes heeft het scheermes een flexibele kop die zich aanpast en vormt naar jouw vormen. Ik ben ook een grote fan van het scheermes omdat het een gladde en veilige scheerbeurt geeft dankzij de beschermende pads. Dit betekent dat je een comfortabele en moeiteloze ervaring krijgt die je ook nog eens glad en zacht laat aanvoelen. Je vindt Gilette Venus Close & Clean mesjes hier!

Naast dit product zou ik Gilette Satin Care Pure and Delicate Shave Gel aanraden, een scheercrème zonder parfum en kleurstoffen die het risico op huidirritatie vermindert. De crème maakt je huid zacht en is ook erg mild en voedend voor de gevoelige huid.


Scheren met slechts één scheermes

Voor degenen die zich zonder scheercrème willen scheren, raad ik de Gilette Venus Breeze Blades aan, een scheermes met drie bladen dat geen scheercrème nodig heeft. Met dit scheermes ben je ook verzekerd van een glad scheerresultaat, want het heeft geïntegreerde geleipads die in de huid dringen en een voedende en beschermende werking hebben.

Ontharen met wax

Als je je wilt verdiepen in waxen en de scheermesjesmethode wilt vermijden, kan ik je twee producten aanraden.

Sibel heeft een ontharingscrème ontwikkeld die haargroei gemakkelijk, effectief en zacht verwijdert in slechts acht minuten – en wordt speciaal aanbevolen voor gebruik op de benen, armen, bikinilijn en oksels. Het ideale aan deze ontharingscrème is dat hij zowel hydrateert als verzorgt, en verzachtend is bij irritatie en roodheid dankzij de verrijking met kamille.

Het tweede product dat ik je wil laten zien is Wax Strips Easy-Gelwax van Veet, dat geschikt is voor de normale huid. Deze strips verwijderen de kleinste haartjes, zodat je gemakkelijk van hardnekkige haargroei afkomt. Daarnaast ruikt het product van Veet ook naar acaibessen en sheaboter, wat heerlijke natuurlijke ingrediënten zijn. Het fijne aan de verpakking is dat je er 2 bacteriedodende reinigingsdoekjes bij krijgt, die je na gebruik kunt gebruiken.

Nazorg

Het optimale resultaat

Voor het ultieme zomerse kleurtje laat ik je graag een zelfbruiner van Tan-Luxe zien: The Gradual, een multi-product dat zowel op het lichaam als op het gezicht gebruikt kan worden. Het zorgt voor een mooie en egale gloed die in slechts 60 minuten wordt opgebouwd. Het product is een combinatie van crème en olie, dus je huid wordt goed gevoed terwijl de kleur zich ontwikkelt. Het product is vooral goed om te gebruiken na Australian Gold crème, omdat je de beste resultaten krijgt door je hele lichaam te hydrateren voordat je de zelfbruiner aanbrengt – met name hielen, knieën, handen en andere plekken waar je bijzonder droog bent. Je vindt “The Gradual” hier