Welkom bij BEAUTYCOS.BE - haarproducten van bekende merken

We hebben een van de grootste assortimentenhaarverzorging, huidverzorging, parfum en make-up ter wereld, én alle andere producten die een beautyheart zich maar kan wensen. We verkopen alle bekende merken die je bij je kapper, schoonheidsspecialist en visagist kunt krijgen, maar wij zijn een stuk goedkoper.

We hebben een enorm assortiment van alle bekende merken. We hebben een breed scala aan professionele medewerkers in dienst. Bij BEAUTYCOS vind je alles, van kappers, kleurexperts, nagelstylisten, materiaaldeskundigen tot schoonheidsspecialisten. We hebben ons team zorgvuldig samengesteld zodat we je van professionele begeleiding kunnen voorzien.

We zijn van oorsprong een Deense webshop en hebben in Denemarken ook veel fysieke winkels. We vinden echter dat je niet mag worden misleid als het gaat om prachtige schoonheidsproducten. Daarom stellen we je in staat om producten te kopen in onze webshop, die deze razendsnel levert. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur bij ons zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden.
We richten ons op JOU.
Bij BEAUTYCOS doen we alles voor onze klanten, we hebben enkel topscores op Trustpilot en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de bestellingen van onze klanten zo snel en veilig mogelijk worden verwerkt.

Als je vragen of problemen hebt, kun je via webshop@beautycos.be altijd een bericht sturen naar onze klantenservice of van maandag tot en met vrijdag van 9-16 bellen naar +32 2 586 22 03.

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.