Make-up

Zo krijg je de perfecte nagellak

Wat is er vervelender dan met veel moeite nagellak aanbrengen en dat het er de volgende dag weer afbladdert? We hebben een paar goede tips op een rijtje gezet om je nagellak er nog langer mooi uit te laten zien.Voordat je aan de nagellak zelf begint, is het een goed idee om je nagelriemen onder […]

Wat is er vervelender dan met veel moeite nagellak aanbrengen en dat het er de volgende dag weer afbladdert? We hebben een paar goede tips op een rijtje gezet om je nagellak er nog langer mooi uit te laten zien.Voordat je aan de nagellak zelf begint, is het een goed idee om je nagelriemen onder controle te krijgen.

Dit doe je door een goede nagelriemremover op je nagelriemen aan te brengen en vervolgens je nagelriemen terug te duwen met een nagelriemduwer. We raden een nagelriemduwer met rubber aan, zodat deze geen krassen op je nagel maakt tijdens het proces. Als je dit gedaan hebt, zien je nagels er veel mooier en eleganter uit. Je kunt ook een alles-in-één nagelriemduwer gebruiken.

– Vijl vervolgens je nagels. Probeer bij het vijlen maar in één richting te vijlen – bij voorkeur in dezelfde richting en vorm als je vingertop. Het is belangrijk om een goede vijl te hebben die je nagels niet uitrafelt. Wij raden deze nagelvijl aan, die gemaakt is van glas en verkrijgbaar is in verschillende kleuren

– De volgende belangrijke stap voor extra mooie nagellak is een goede base coat. Een base coat geeft je nagellak een extra goede conditie zodat deze langer meegaat. Een extra bonus van het gebruik van een base coat is dat het je nagels niet zal verkleuren. Breng de base coat aan op je nagels en laat het een paar minuten drogen.

– Dan moet je beginnen met de nagellak. De nagellak moet worden aangebracht in 3 lange streken, begin in het midden en trek het penseel uit tot aan de punt van de nagel. Maak vervolgens één lange streek aan elke kant. Zorg ervoor dat dit dunne lagen zijn. Dan droogt de nagellak sneller en ziet hij er mooier uit. Herhaal dit als de nagellak droog is.

– Als je klaar bent met het aanbrengen van de nagellak, maak je het proces af met een top coat. Breng de top coat op dezelfde manier aan als de nagellak, maar maak het af door het penseel over de rand van de nageltip te laten glijden. Zo voorkom je dat de nagellak aan de rand gaat barsten. Deze top coat heeft veel glans en droogt ook snel.

essie go go geisha