Gezondheid Huidzorg

Verwen je hardwerkende voeten

Hoe vaak heb je echt tijd om je voeten te verwennen? Bijna nooit. We zijn veel onderweg omdat we altijd veel te doen hebben, zoals werk, kinderen, boodschappen, schoonmaken, enz. In ons hectische dagelijkse leven vinden we onze voeten meestal vanzelfsprekend en verzorgen we ze niet goed. Nu is het tijd om ze wat extra’s […]

Hoe vaak heb je echt tijd om je voeten te verwennen? Bijna nooit. We zijn veel onderweg omdat we altijd veel te doen hebben, zoals werk, kinderen, boodschappen, schoonmaken, enz. In ons hectische dagelijkse leven vinden we onze voeten meestal vanzelfsprekend en verzorgen we ze niet goed. Nu is het tijd om ze wat extra’s te geven zodat ze klaar zijn voor de zomer.

Hier vind je instructies voor de verzorging van je voeten. Je kunt ervoor kiezen om de hele handleiding te volgen of alleen de punten toe te passen die jij het meest geschikt vindt voor jouw voeten.

Home Spa gids voor je voeten

  • Begin met het afvijlen van het hele eelt, met een grove en fijne vijl of een elektrische vijl
  • Knip en vijl je nagels
  • Verwen je voeten met een voetenbad met warm water
  • Gebruik een goede scrub om alle dode huidcellen te verwijderen
  • Nadat je alle dode huidcellen hebt verwijderd
  • Breng tot slot een mooie en frisse lentekleur op de nagels.

Nadat je je voeten een mooie behandeling hebt gegeven, is het aan te raden om ervoor te zorgen dat ze recht blijven staan. Dat kan heel eenvoudig met een kleine tip.

Je kunt ’s ochtends of ’s avonds een voetvijl nemen en het eelt voorzichtig wegvijlen. Eindig met een voetlotion. Als je dit continu doet, beperk je het probleem. Breng tot slot Vaseline Pure Petroleum Jelly – Original aan op de eeltplekken. Zo zorg je ervoor dat je voeten er altijd mooi uitzien en aanvoelen.