Haarzorg

Tips van Schwarzkopf: Hoe je thuis prachtig platinablond haar krijgt

Droom je al lang van prachtig platinablond haar, maar wist je misschien niet zeker hoe je dat thuis kon bereiken? Hier is alles wat je moet weten voordat je platinablond gaat verven!

Droom je al lang van prachtig platinablond haar, maar wist je misschien niet zeker hoe je dat thuis kon bereiken? Hier is alles wat je moet weten voordat je platinablond gaat verven!

Kan mijn haar platinablond worden na bleken?

Het eerste dat je moet onderzoeken is of je haar zo’n lichte kleur kan krijgen met bleken. Dit is meestal mogelijk als je natuurlijke haarkleur licht is en je haar over het algemeen gezond is en nog niet gekleurd.

Hoeveel niveaus lichter moet ik kiezen?

Ook al hebben we het vaak over “haar verven” als we overstappen op blond haar, dit is eigenlijk niet helemaal waar. Bleekmiddelen bevatten geen kleurstoffen, maar bleekmiddelen zoals waterstofperoxide. Tijdens dit proces verandert het haar van kleur – van de natuurlijke kleur naar blond via verschillende tinten rood, oranje en geel.

Je moet je daarom afvragen hoeveel niveaus nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is afhankelijk van je basiskleur (huidige haarkleur). L101 Silver Blonde van Schwarzkopf kan bijvoorbeeld worden gebruikt op lichtblond tot donkerblond haar en licht tot 8 niveaus op, waardoor het haar koele blonde ondertonen krijgt.

Als je natuurlijke haarkleur donkerder is dan donkerblond, moet je misschien een paar keer bleken voordat je het resultaat van je dromen krijgt. Vergeet niet om je gebleekte haar te voeden met extra vocht en conditionerende producten en bleek je haar niet te vaak.

Misschien denk je dat platinablond haar niets voor jou is, maar wil je toch blond worden? Dat is geen probleem, want Schwarzkopf heeft het complete assortiment producten voor thuisblonderen die passen bij jouw basiskleur. De niveaus gaan van 4-9 bleekniveaus. Volg de productbeschrijvingen en instructies om het gewenste resultaat te bereiken.

Whitening (maakt 7-9 niveaus lichter)
Blonde L1
Blonde L1+
Blonde L1++

Afblgning der hjemme

Highlights/strepen (4-6 niveaus ophelderen)

Blonde M1
Blonde M3+

Striber der hjemme