Haarzorg

NEW Curly Girl

Ik werd Curly Girl omdat mijn haar altijd kroes was en er versleten uitzag. Eerst was het erg verwarrend en kon ik er niet achter komen hoe het moest met de Curly Girl methode. Nadat ik bij Beautycos terechtkwam, kreeg ik een aangename verrassing. De blog was erg behulpzaam en ondersteunend. Ook is er een […]

Ik werd Curly Girl omdat mijn haar altijd kroes was en er versleten uitzag.

Eerst was het erg verwarrend en kon ik er niet achter komen hoe het moest met de Curly Girl methode. Nadat ik bij Beautycos terechtkwam, kreeg ik een aangename verrassing. De blog was erg behulpzaam en ondersteunend. Ook is er een hele pagina met goedgekeurde Curly Girl producten… fantastisch. Wordt het nu makkelijker?

Goedgekeurde Curly Girl shampoos en conditioners vind je hier!
Goedgekeurde Curly Girl stylingproducten vindt u hier!

Waarom ben ik een Curly Girl geworden?

Ik ben een Curly Girl geworden omdat mijn haar altijd kroes was en er versleten uitzag. Ik werd geïnspireerd door een vriendin die me de Curly Girl-methode aanraadde omdat ze het zelf had geprobeerd en er succes mee had. Elke maand zie ik mijn krullen minder pluizen!

Hoe doe ik dat?

Ik testte mijn haar voordat ik begon en merkte al snel dat mijn haar te weinig vocht had. Dat was geen grote verrassing, want mijn haar is altijd pluizig en versleten geweest.

Ik herinnerde me de laatste keer dat ik mijn haar waste en probeerde toen verschillende producten die meer vocht bevatten voor mijn haar. Ik was mijn haar altijd eerst met warm water en spoel het daarna uit met koud water. Dit helpt mijn haar om makkelijker vocht vast te houden. Zelf ben ik erg blij met de producten van Moroccanoil. Ik föhn mijn haar met een diffuser met lage warmte of gebruik een microvezel handdoek om het te drogen.