Make-up

Maak je eigen gelpolish nagels thuis – Meer dan 10 dagen houdbaar

In deze blogpost word je door de supermakkelijke manicurevoorbereiding en het aanbrengen van je gelnagellak geleid, die ook wel gelnagellak wordt genoemd. Daarnaast geven we je antwoorden op dingen die je moet vermijden om een geweldig resultaat te bereiken: 1. Kies de juiste manicure-uitrusting Om je reis met gelpolish te beginnen, heb je een manicure […]

In deze blogpost word je door de supermakkelijke manicurevoorbereiding en het aanbrengen van je gelnagellak geleid, die ook wel gelnagellak wordt genoemd. Daarnaast geven we je antwoorden op dingen die je moet vermijden om een geweldig resultaat te bereiken:

1. Kies de juiste manicure-uitrusting

Om je reis met gelpolish te beginnen, heb je een manicure gelpolish starterskit nodig. Bij BEAUTYCOS zijn er veel verschillende soorten en kleuren, van het populaire en kleurrijke merk Le Mini Macaron.

Als je een startersset koopt, kun je kiezen uit veel verschillende kleuren. Kies vanaf het begin met welke kleur(en) je wilt beginnen in je startersset. Je kunt dan meer en nieuwe kleuren toevoegen aan je manicureset.

De belangrijkste apparatuur bij het aanbrengen van je gellak is een LED-lamp voor het uitharden van de gellak. Je kunt deze bij ons krijgen in verschillende versies.

Zie bijvoorbeeld deze twee starterskits: Le Mini Macaron Kit en Le Mini Macaron Le Maxi Kit.

Le Mini Macaron –
Gel Manicure Kit Fairy Floss

Een kleine set bevat het volgende:

  • 1 x kleine LED-lamp met USB-kabel
  • 1 x Gel Polish in dezelfde kleur als de lamp (8,5 ml)
  • 1 x nagelriemduwer
  • 1 x mini nagelvijl
  • 10 x remover pads
  • 1 x gebruiksaanwijzing

Le Mini Macaron – Le Maxi Butterfly dreams

Het verschil tussen deze twee startersets zit voornamelijk in de grootte van de LED lampen en het aantal gelpolish nagellakjes dat je ontvangt bij aankoop. (Kijk naar de foto’s voor het verschil in grootte van de LED lampen). De grootte van de LED lamp hangt af van het aantal nagels dat je tegelijkertijd wilt behandelen.

Hier is een kleine selectie van de vele kleuren die we aanbieden op deze Le Mini Macaron pagina.

Hier zie je het hele assortiment en alle kleuren van Le Mini Macaron.

Je nagels voorbereiden en verzorgen

Zodra je de juiste kleur(en) hebt gekozen, moet je beginnen met het voorbereiden van je nagels voor een goede manicure. Een grondige voorbereiding bepaalt hoe lang je nagels mooi blijven, of het nu 2 dagen of meer dan 10 dagen is.

Maak deze fout niet…

Veel mensen denken dat ze de voorbereidende stap voor het aanbrengen van nagellak, shellac of gelnagels eenvoudig en elegant kunnen overslaan. Als je deze stap overslaat, zul je nooit hetzelfde verbluffende resultaat bereiken als met deze gids.

Stap 1. duw de nagelriem terug

Begin met je nagelriemduwer door licht tegen de huid bij de wortel van de nagel te drukken. Hier kun je merken dat er een teveel aan witte huid is. Deze overtollige huid bestaat uit dode huidcellen en het is belangrijk dat je deze zo goed mogelijk probeert te verwijderen. Je nagels moeten in principe zo schoon en huidvrij mogelijk zijn, omdat de gellak niet aan de dode huidcellen zal hechten.

Stap 2 Bestand

Zodra je je nagelriemen onder controle hebt, moet je beginnen met het vijlen van je nagels. Hier moet je de meegeleverde nagelvijl gebruiken en lichtjes over de nagelplaat strijken. Strijk alleen tot je de glanzende buitenkant van de nagels gemakkelijk hebt verwijderd.

Vergeet niet dat je maar heel weinig over de nagel hoeft te borstelen, meestal maar een paar keer. Hierdoor hecht de gelnagellak nog beter en blijft hij langer zitten.

Stap 3 Maak de nagel schoon

Nu zijn je nagels helemaal wit nadat je ze hebt gevijld. Je moet ze nu laten schoonmaken zodat ze mooi en klaar zijn wanneer je je gelnagellak aanbrengt.

Het is belangrijk om de nagels goed schoon te maken, zodat het natuurlijke vet en olie van de nagels wordt geminimaliseerd. Hierdoor blijft de nagellak nog beter zitten.

Maak de nagels schoon met een van de meegeleverde removerpads. Hierbij is het belangrijk dat je zowel langs de randen als bij de nagels komt. Nu kun je je gelnagellak aanbrengen zoals jij dat wilt.

De gelnagellak aanbrengen

Stap 1. Breng de eerste laag gelvernis aan

Nu ben je bij het leuke gedeelte aangekomen, namelijk het aanbrengen van de gelpolishkleur die je voor je nagels hebt gekozen. Eerst moet je een primer aanbrengen. Dit doe je door een heel dun laagje van je gelpolishkleur aan te brengen. Droog indien nodig.

Stap 2: Hard de gellak uit in de LED-lamp

Laat de verf nu 30 seconden uitharden in de LED-lamp, zoals je kunt zien op de foto hieronder.

Stap 3. breng de laatste laag gellak aan

Herhaal hetzelfde proces nog een keer en breng de laatste laag gelvernis aan. Hier bepaal je zelf hoe dik je de laag wilt. Herhaal het proces in de LED-lamp.

Vergeet niet om gelpolish op het uiteinde van elke nagel aan te brengen. Dit verlengt de houdbaarheid en voorkomt dat de kleur gaat rafelen.

Nu heb je de mooiste nagels die meer dan 10 dagen mooi blijven.

Je bent nu klaar om naar de stad te gaan met de mooiste nagels. Pas tegelijkertijd je look aan, zoals op de foto’s hieronder.

Weet je nog steeds niet zeker of gellak iets voor jou is? – Dan kun je deze stap-voor-stap video tutorial bekijken.

Versterk je nagels met een voedende nagelbehandeling

Als je een goede nagelbehandeling nodig hebt om je nagels te versterken, dan is deze Le Mini Macaron Rescue Moi After-Gel Nail Recovery het perfecte product.

Je zult sterke en gezonde nagels ervaren tot 10 dagen na het starten van de behandeling. Het prachtige nagelresultaat komt van de ingrediënten van de drievoudige AHA-formule en van vitamine B5 en vitamine C in de nagelbehandeling.

De nagelbehandeling werkt als een lakmasker over je nagels en moet herhaald worden over een periode van 14 dagen.

STAP VOOR STAP INSTRUCTIE – Voor nagelbehandeling

Step 1:

Dag 1: Verwijder natuurlijk vet en olie van de nagels. Gebruik hiervoor een removerpad of normale nagellakremover. Je nagels zijn nu klaar om de nagellak aan te brengen en aan de lucht te laten drogen. Breng nog een laagje nagellak aan en laat het weer aan de lucht drogen.

Step 2:

Dag 3: Breng twee nieuwe lagen lak aan.

Step 3:

Dag 6: Begin met het verwijderen van de nagellak. Breng vervolgens twee nieuwe lagen nagellak aan op de schone nagels.

Herhaal stap 1-3 gedurende 14 dagen.

We hopen dat deze gids nuttig is geweest en dat je je nu helemaal zelfverzekerd voelt bij het aanbrengen van je gelnagellak.