Huidzorg

Laat de koude maanden weer stralen

Blijf op de hoogte van de video “We weten het allemaal. De winter laat zijn sporen na op de huid, waardoor deze uitgedroogd, dof en trekkerig wordt. Daarom heb ik een productgids voor je samengesteld die je hopelijk kan helpen om het vochtgehalte van je huid een boost te geven en je huid te laten […]

Blijf op de hoogte van de video

“We weten het allemaal. De winter laat zijn sporen na op de huid, waardoor deze uitgedroogd, dof en trekkerig wordt. Daarom heb ik een productgids voor je samengesteld die je hopelijk kan helpen om het vochtgehalte van je huid een boost te geven en je huid te laten stralen.”

Citat: Camilla, kosmetiker

De schoonheidsspecialiste raadt aan

BEAUTYCOS biedt je een breed scala aan producten die je kunnen helpen de droge winterhuid te bestrijden en je weer te laten stralen.

Stap 1:

Eerst reinig je de huid met een make-up remover. Dit doe je met een wattenschijfje. Hier raden we herbruikbare wattenschijfjes aan.

De schoonheidsspecialiste raadt aan

Bij BEAUTYCOS hebben we een uitgebreid assortiment make-up removers. Hier vind je producten die geschikt zijn voor alle huidtypes…

Bioderma is een mineraalwater dat make-up en vuil van het gezicht verwijdert. Deze make-up remover is voor jou met een gevoelige huid. Hier krijg je een zacht product dat zowel oog- als gezichtsmake-up verwijdert.

Als alternatief zou ik een make-up remover van Babor aanraden. Deze is parfumvrij en kan door iedereen gebruikt worden! Het reinigt effectief maar superzacht en is daarom super geschikt voor mensen met een gevoelige huid, parfumallergie en contactlenzen.

Herbruikbare make-up wattenschijfjes

Stap 2:

De volgende stap is om de huid te ontdoen van vuil dat zich gedurende de dag in de huid heeft opgehoopt. Het is een belangrijke stap omdat we ervoor zorgen dat de huid schoon en fris is, zodat ze beter vocht kan opnemen. Ik raad aan om de huid twee keer te reinigen (met zowel make-up remover als gezichtsreiniger). Om ervoor te zorgen dat de huid schoon is voordat je verder gaat met je schoonheidsritueel voor de nacht.
De beste manier om je huid te reinigen is door de cleanser twee keer rond te pompen/drukken en met ronddraaiende bewegingen in te masseren op de vochtige huid. Spoel het product vervolgens grondig af.

De schoonheidsspecialiste raadt aan

Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam is een mild en effectief reinigingsschuim. Deze cleanser verwijdert op milde wijze vuil en onzuiverheden en vermindert verstopte poriën om je huid schoon en gevoed te houden.

Nog een heel goed reinigingsschuim, vooral voor degenen die een antiverouderingsproduct willen. Deze cleanser is zacht en celvernieuwend. Het product zit boordevol actieve ingrediënten zoals vitamine A en micro-algenolie

Stap 3:

Serum is de eerste stap nadat we de huid hebben gereinigd. Serum is een geconcentreerd wonderproduct dat vaak wordt vergeten, en dat is jammer want serum dringt dieper door in de huidlaag dan normale moisturiser. Je neemt 2-3 kneepjes en masseert het in je gezicht en hals.

De schoonheidsspecialiste raadt aan

Ecooking Vitamine C Serum voorziet de huid van een beetje extra vitamine. Het product vermindert fijne lijntjes, richt zich op pigmentveranderingen en egaliseert de huid. Vitamine C geeft je een vochtboost en geeft de huid een zijdezachte gloed.

Dit serum van Babor is een fantastische moisturizer. Het is perfect voor je droge huid of voor iedereen met een vochtarme huid. Het verwijdert onmiddellijk zichtbare droogheid in de huid en vermindert vochtverlies – Het is ook CO2-neutraal.

Stap 4:

Nu is het tijd om die droge huid te bestrijden. En daarvoor is een nachtcrème met veel vocht een must. Gewoon voor het slapen aanbrengen op de huid en voila, de nachtcrème doet ’s nachts de rest.

De schoonheidsspecialiste raadt aan

Ecooking Night Cream is een effectieve en hydraterende nachtcrème. De nachtcrème bevat Argireline, een ingrediënt dat de gezichtsspieren ontspant en de huid fijn en glad maakt.

Een andere mooie en voedende nachtcrème die ik zeker kan aanraden is van het Franse Darphin. Deze geurige nachtcrème elimineert droogtelijntjes in een handomdraai en gaat rimpels en andere tekenen van veroudering actief tegen. Het product heeft een heerlijke geur die zorgt voor een fantastische spa-ervaring elke avond.


Tipp:

Om je huid de beste omstandigheden te geven, kun je 1-2 keer per week een hydraterend masker gebruiken om het vocht in de huid te houden.

De tip van de schoonheidsspecialiste

Het gezichtsmasker hydrateert intensief en heeft een diepwerkende werking. Na het masker voelt de huid zijdezacht en langdurig gevoed aan.

Laat het masker 10 minuten zitten en was het daarna af. Het masker kan ook worden gebruikt als een slaapmasker dat de volgende ochtend gewoon wordt afgewassen.

Ik kan je ook een supergoed 2-in-1 masker van Darphin aanraden dat het allemaal doet! Het product bestaat uit een diep reinigend masker en een hydraterend en stralend masker. Purifying Mask, het diepreinigende deel, is gemaakt van witte kaolien klei die overtollig talg en olie absorbeert. Dit kan worden gebruikt op de T-zone of wanneer de talgproductie verhoogd is. Illuminating Mask is een aromatisch en voedend masker verrijkt met sinaasappel- en mandarijnolie. De consistentie is stevig en zacht en dit deel van het masker smelt langzaam in de huid.