Huidzorg

Breng de glans terug in de koude maanden

Blijf kijken, de video komt er ook aan “We weten het allemaal. De winter laat zijn sporen na op de huid, waardoor deze uitgedroogd, dof en trekkerig wordt. Daarom heb ik een productgids voor je samengesteld die je kan helpen het vochtgehalte van je huid op te krikken en je huid te laten stralen.” Zitat: […]

Blijf kijken, de video komt er ook aan

“We weten het allemaal. De winter laat zijn sporen na op de huid, waardoor deze uitgedroogd, dof en trekkerig wordt. Daarom heb ik een productgids voor je samengesteld die je kan helpen het vochtgehalte van je huid op te krikken en je huid te laten stralen.”

Zitat: Camilla, KOSMETIKERIN

Uw schoonheidsspecialiste beveelt aan

Bij BEAUTYCOS bieden we een breed scala aan producten die u kunnen helpen de droge winterhuid te bestrijden en uw glans te herstellen.

Step 1:

Eerst reinig je de huid met een make-up remover. Dit doe je met behulp van een wattenschijfje. Hier raden we herbruikbare wattenschijfjes aan.

Aanbeveling

Bij BEAUTYCOS hebben we een ruim assortiment make-up removers. Hier vindt u producten die geschikt zijn voor alle huidtypes.

Bioderma is een mitellenwater dat make-up en vuil van het gezicht verwijdert. Deze make-up remover is voor u met een gevoelige huid. Hier krijgt u een zacht product dat zowel oog- als gezichtsmake-up verwijdert.

Als alternatief zou ik een make-up remover van Babor aanraden. Deze is parfumvrij en kan door iedereen gebruikt worden! Het reinigt effectief maar superzacht en is dus super geschikt voor je met een gevoelige huid, parfumallergie.

Wiederverwendbare Wattepads von UPCIRCLE Wiederverwendbare Hanf- und Baumwoll-Make-up-Pads

Step 2:

De volgende stap is de huid ontdoen van vuil dat zich in de loop van de dag in de huid heeft opgehoopt. Het is een belangrijke stap omdat we ervoor zorgen dat de huid schoon en fris is, zodat ze beter vocht kan opnemen. Ik raad aan de huid twee keer te reinigen (met zowel make-up remover als gezichtsreiniger). Om ervoor te zorgen dat de huid schoon is voordat je verder gaat met je schoonheidsroutine voor de nacht. De beste manier om je huid te reinigen is door de cleanser twee keer rond te pompen/drukken en de cleanser met ronddraaiende bewegingen op de vochtige huid te masseren. Spoel het product vervolgens grondig af.

De schoonheidsspecialiste beveelt aan

Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam is een mild en effectief reinigingsschuim. Deze cleanser verwijdert op milde wijze vuil, onzuiverheden en vermindert verstopte poriën om je huid schoon en gevoed te houden.

Step 3:

Dit serum is de eerste stap nadat we de huid hebben gereinigd. Serum is een geconcentreerd wonderproduct dat vaak wordt vergeten, en dat is jammer, want serum dringt dieper door in de huidlaag dan normale moisturizer. Je neemt 2-3 kneepjes en masseert het in het gezicht en de hals.

De schoonheidsspecialiste beveelt aan

Ecooking Vitamine C Serum voorziet de huid van wat extra vitamine. Het product vermindert fijne lijntjes, richt zich op pigmentveranderingen en egaliseert de huid. Vitamine C zorgt voor een vochtboost en geeft de huid een zijdezachte gloed.

Dit serum van Babor is een fantastische moisturizer. Perfect voor u met een droge huid of voor iedereen die een vochtarme huid heeft. Het verwijdert onmiddellijk zichtbare droogte in de huid en vermindert vochtverlies – Het is ook Co2 neutraal.

Step 4:

Nu is het tijd om die droge huid te bestrijden. En daarvoor is een nachtcrème met veel vocht een must. Gewoon voor het slapen aanbrengen op de huid en voila, de nachtcrème doet ’s nachts de rest.

De schoonheidsspecialiste beveelt aan

Ecooking Night Cream is een effectieve en hydraterende nachtcrème. De nachtcrème bevat Argireline, een ingrediënt dat de gezichtsspieren ontspant en de huid fijn en glad maakt.

Een andere mooie en voedende nachtcrème die ik zeker kan aanraden is van het Franse Darphin. Deze geurige nachtcrème elimineert droogtelijntjes in een mum van tijd en voorkomt actief rimpels en andere tekenen van veroudering. Het product heeft een heerlijke geur die zorgt voor een fantastische spa-ervaring elke avond.


Tip:

Om uw huid de beste omstandigheden te geven, kunt u 1-2 keer per week een vochtinbrengend masker gebruiken om het vocht in de huid te houden.

De tip van de schoonheidsspecialist

Het gezichtsmasker hydrateert intensief en heeft een diepwerkende werking. Na het masker voelt de huid langdurig zijdezacht en gevoed aan.

Laat het masker 10 minuten zitten en was het daarna af. Het masker kan ook worden gebruikt als slaapmasker dat de volgende ochtend gewoon wordt afgewassen.

Ik kan je ook een supergoed 2-in-1 masker van Darphin aanraden dat het allemaal doet! Het product bestaat uit een diep reinigend masker en een hydraterend en stralend masker. Purifying Mask, wat het diepreinigende deel is, bestaat uit witte kaolienklei die overtollig talg en olie absorbeert. Dit kan worden gebruikt op de T-zone of bij een verhoogde talgproductie. Illuminating Mask is een aromatisch en voedend masker verrijkt met sinaasappel- en mandarijnolie. De consistentie is stevig en zacht en dit deel van het masker smelt langzaam in de huid.