Huidzorg

Hoe krijgt u uw huid fit voor de winter

Die Jahreszeit ändert sich und Sonnencreme steht nicht mehr ganz oben auf der Hautpflegeliste. Bei den meisten Hauttypen kann der Übergang von Hitze und Sonne zu Regen und Kälte einige Probleme verursachen. Es ist wirklich nur die Haut, die uns daran erinnert, dass wir unsere Routine ein wenig ändern müssen. Lesen Sie in diesem Beitrag […]

Die Jahreszeit ändert sich und Sonnencreme steht nicht mehr ganz oben auf der Hautpflegeliste.

Bei den meisten Hauttypen kann der Übergang von Hitze und Sonne zu Regen und Kälte einige Probleme verursachen. Es ist wirklich nur die Haut, die uns daran erinnert, dass wir unsere Routine ein wenig ändern müssen.
Lesen Sie in diesem Beitrag mit, wie Sie die Haut “zurücksetzen”, damit sie für den Winter bereit ist.


Overweeg een andere huidverzorging

De eigen barrières van de huid worden op de proef gesteld wanneer de temperatuur daalt. Om rode, geïrriteerde wangen en extreme droogte te voorkomen, kunt u een paar huidverzorgingsproducten toevoegen aan uw huidige routine of sommige van uw producten vervangen als de “potjes” toch al leeg zijn.

Zoals altijd moet de huid worden gereinigd, maar als de huid erg uitgedroogd is, kun je overwegen over te schakelen op een product dat zachter, voedender en verzorgender is. Gebruik daarna altijd een toner om het water uit de huid te verwijderen en de pH van de huid in balans te houden.

Winter huidverzorging inspiratie

Het eerste product dat na de reiniging van de huid wordt aangebracht, is een serum of een gezichtsolie. In veel gevallen zijn beide producten ideaal om afzonderlijk te gebruiken of samen als de huid droog is en gevoelig voor schilfering.

Na het aanbrengen van het serum en/of de olie op de huid is de volgende stap het aanbrengen van een dag– en nachtcrème. Het is altijd een goed idee om overdag een zonnecrème te gebruiken, ondanks het grijze en koude weer. De zonnestralen zijn constant. Voor wie in deze periode pigmentvlekken bestrijdt, is het extra belangrijk overdag een zonnecrème te gebruiken.

s Nachts daarentegen is het gebruik van zonnebrandcrème verboden en moet in plaats daarvan een crème worden gebruikt die de huid kan helpen zich te herstellen en te regenereren. Dit betekent dat het een crème moet zijn die iets goeds bevat: Het moet de huid versterken, haar weerbaarder maken en helpen de natuurlijke barrières van de huid intact te houden.

Peeling

Exfoliëren is voor mij een van de belangrijkste elementen voor een gezonde en mooie huid. Als je de huid voortdurend scrubt, neemt ze je verzorgingsproducten VEEL beter op. Dit betekent dat je serum en crème meestal in kleinere hoeveelheden moet gebruiken. Bovendien wordt het huidoppervlak egaler en gladder en verbetert de huidtextuur. Als u last heeft van hyperpigmentatie, is exfoliëren essentieel.Du can læse mere om peeling i dette blogindlæg.

Maske

Gezichtsmaskers zijn er in allerlei vormen en met veel verschillende eigenschappen. In de herfst en de wintermaanden is de huid meestal meer blootgesteld en staat de natuurlijke beschermingsbarrière meer onder druk. Daarom ligt het voor de hand om 1-2 keer per week een verzorgend en voedend masker te gebruiken. Voor een optimaal effect is het optimaal om het masker direct na het scrubben te gebruiken.

Bij BEAUTYCOS kunt u altijd terecht bij gekwalificeerde professionals die u begeleiden bij het gebruik van uw producten en de huidverzorgingsproducten afstemmen op uw huidtype en -conditie.

Contacteer ons rechtstreeks via e-mail: webshop@beautycos.dk