Make-up

Hoe krijg je mooie zomernagels?

Binnenkort is het warm en zonnig weer en is het tijd om mooie zomernagels te laten zetten. We bergen de donkere winterlakken op en gaan op zoek naar de lichtere kleuren. Maar hoe krijg je snel mooie zomernagels en hoe zorg je ervoor dat je nagels verzorgd blijven in de zomer? Dit artikel geeft antwoord […]

Binnenkort is het warm en zonnig weer en is het tijd om mooie zomernagels te laten zetten. We bergen de donkere winterlakken op en gaan op zoek naar de lichtere kleuren. Maar hoe krijg je snel mooie zomernagels en hoe zorg je ervoor dat je nagels verzorgd blijven in de zomer? Dit artikel geeft antwoord op al deze vragen en nog veel meer.

Er is veel gaande in de nagelindustrie en daarom maken we je ook wegwijs in de nieuwste trends, tendensen en kleuren van de zomer. Als je ook graag mooie en chique zomernagels wilt, lees dan hier hoe je deze zomer deel kunt uitmaken van de mode.

Nagelverzorging

Nagels hebben het hele jaar door verzorging nodig, en dat hoeft niet lang te duren. Als je je nagels toch moet lakken, raden we je aan om 5 minuten extra aan onderhoud te besteden. Schone en verzorgde nagels zorgen ervoor dat de nagellak beter wordt aangebracht en geven een mooi resultaat.

Volg deze stap-voor-stap handleiding voor gemanicuurde nagels in een handomdraai.

  • Week de nagels een paar minuten in warm water. Een goede truc is om een goede olie aan het warme water toe te voegen om de nagels en nagelriemen zachter te maken. Je kunt ook citroen aan het handbad toevoegen om de nagels wit te houden.
  • Gebruik een nagelriemolie. Doe een klein druppeltje nagelolie op elke nagel en masseer het één voor één in de nagel.
  • Gebruik een nagelriemduwer. Duw de nagelriemen terug met een nagelriemduwer. Nagelriem tape zorgt ervoor dat je nagels gezond en beschermd zijn. Daarom moeten ze niet geknipt worden, maar gewoon “vastgepind”.
  • Knip alle nagelwortels af met een nagelschaartje.
  • Werk af met een goede handcrème.

Nadat de nagels en handen droog zijn, kun je base coat, nagellak en top coat aanbrengen.


Nail Art

Nagelkunst is een blijvertje! Maak mooie en spannende creatieve patronen op de nagels. Je kunt onder andere ombre nagels maken met een overgang of verschillende patronen maken met tape. Als je niet geïnteresseerd bent in nail art maar toch een gewaagdere look wilt, kun je een deel van de nagels in één kleur lakken en de rest in een andere kleur.

Fijne en heldere kleuren

Het zijn felle kleuren die deze zomer in zijn en de modellen lopen over de catwalk met prachtige gele, groene en oranje nagels. Felle kleuren zijn in deze zomer. Vooral roze springt er dit jaar uit.

 

eclair my love sexy plunge essie on the roadie Essie garden variety 361 Essie strut your stuff 322

 

 

Als je meer van zachte kleuren houdt, is de trend van vorig jaar met pastelkleuren nog steeds helemaal in.
Essie fijiblue la laessie stones n rosesessie go ginzaGoing Guru

 

 

Ideeën voor Nail Art

e5c3f87fe86912844db35346e5fa3c99 bikini so teeny og fiji essie half and half (brugt)