Huidzorg

Groene huidverzorging – schoonheid met aandacht

Ter gelegenheid van het groene weekend richten we ons op duurzaamheid, natuurlijke ingrediënten, ecologie en natuurlijk uitzonderlijke kwaliteit in huidverzorging. We gidsen je naar de beste “groene” huidverzorgingsmerken zodat je goed kunt zorgen voor je huid en de wereld om je heen. Caudalie “Ik geloof in groene en verantwoorde cosmetica”, zegt Mathilde Thomas, medebedenker van […]

Ter gelegenheid van het groene weekend richten we ons op duurzaamheid, natuurlijke ingrediënten, ecologie en natuurlijk uitzonderlijke kwaliteit in huidverzorging.

We gidsen je naar de beste “groene” huidverzorgingsmerken zodat je goed kunt zorgen voor je huid en de wereld om je heen.

Grøn hudpleje fra Caudalie

Caudalie

“Ik geloof in groene en verantwoorde cosmetica”, zegt Mathilde Thomas, medebedenker van het luxe Franse huidverzorgingsmerk Caudalie. Geïnspireerd door de Franse wijngaarden gebruikt Caudalie zowel druiven als wijnranken in combinatie met allerlei andere natuurlijke ingrediënten en extracten in haar uitgebreide huidverzorgingslijn. Voor hen is het essentieel dat je in je huidverzorging niet hoeft te kiezen tussen natuurlijkheid, goede effecten en schoonheid – maar het allemaal kunt hebben.

Alle producten van Caudalie zijn parabeenvrij, veganistisch, sulfaatvrij, mineraalolievrij en ftalaatvrij. Hun verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier en… Caudalie gebruikt zoveel mogelijk gerecycled of plantaardig plastic.

Bekijk het uitgebreide assortiment huidverzorgingsproducten van Cauladie…

Grøn hudpleje fra Jurlique

Jurlique

Jurlique werd geboren als een droom van natuurlijke huidverzorging, dichter bij de oude tradities van kruiden en homeopathie. Ze geloven dat de natuur soms synthetisch geproduceerde huidverzorging overtroeft en de belangrijkste ingrediënten worden nog steeds verbouwd op hun boerderij in de Adelaide Hills, Australië, waar het allemaal meer dan 30 jaar geleden begon.

Voor de ultieme natuurlijke huidverzorging hoeft u niet verder te kijken dan Jurlique, waar alle kruiden en bloemen in de producten biologisch-dynamisch zijn geteeld – dat wil zeggen biologisch en met respect voor mens, dier en aarde – en allemaal zorgvuldig met de hand worden geoogst.

Bekijk het brede scala aan huidverzorgingsproducten van Jurlique…

Grøn hudpleje fra Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Dr Hauschka gelooft dat gezondheid en schoonheid hand in hand gaan. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft Dr. Hauschka zijn wortels in de geneeskunde, maar heeft enorm succes geboekt met de helende en zachte producten waar ze zo bekend om zijn geworden.

Entdecken Sie die große Auswahl von Dr. Hauschka

Bedankt dat je aan het milieu en de natuur denkt bij het kopen van huidverzorgingsproducten.