Make-up

De schoonheidstrends van de herfst

De herfst staat voor de deur en daarmee ook een spannende seizoensverandering met geweldige nieuwe kleuren op de catwalk en in de modewereld. Lees dit bericht voor meer informatie over hoe de huid eruit moet zien, hoe het haar moet zitten en welke kleuren je op je nagels moet dragen. Trends, tendensen en kleuren Beauty […]

De herfst staat voor de deur en daarmee ook een spannende seizoensverandering met geweldige nieuwe kleuren op de catwalk en in de modewereld. Lees dit bericht voor meer informatie over hoe de huid eruit moet zien, hoe het haar moet zitten en welke kleuren je op je nagels moet dragen.

Trends, tendensen en kleuren

Beauty trends veranderen vaak en daarom kan het moeilijk zijn om uit te zoeken hoe je make-up moet aanbrengen en welke kleuren je dit najaar moet gebruiken. Wij hebben daarom een duidelijke gids samengesteld. Hierin kunnen we je vertellen dat de focus dit seizoen ligt op het eenvoudige en natuurlijke, wat de hele make-up routine alleen maar makkelijker maakt. Wat is er niet leuk aan? We kennen allemaal de ‘no make-up’ make-up look en dat is precies waar we ons dit najaar op richten.

Keep it simple

Vroeger werd veel nadruk gelegd op het omlijsten van het gezicht met krachtige contouren, bronzer en highlighter. Iets wat voor sommigen erg tijdrovend kan zijn. Maar er is goed nieuws. Zware contouring is op zijn retour, en dit najaar moet je je richten op een eenvoudige matte huid. Verder is er speciale aandacht voor glans voor de gebieden die je wilt accentueren.

Hoewel de nadruk vooral ligt op een matte huid met een extra gloed, moet je toch aan je wenkbrauwen denken. Wenkbrauwen zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van de look en volle en goed gevormde wenkbrauwen zijn weer helemaal in – je kunt met een gerust hart wat extra make-up aanbrengen. Vergeet ook de lippen niet. Marron lipstick is terug – nog een kleur die perfect is voor de herfst. De lippenstift kan zelfs worden gecombineerd met je mooie herfstnagels.

Der dunkel pigmentierte Lippenstift kommt wieder in Mode

De matte huid

Er zijn vele manieren om een matte huid te creëren, afhankelijk van uw voorkeuren. Een goed begin is altijd het gebruik van een make-up basis. Gelukkig zijn er make-upbasissen voor verschillende behoeften, zodat je er een kunt kiezen die in je huid trekt en je huid mat maakt. Zo heb je een goed uitgangspunt en blijft je make-up ook langer zitten. Afhankelijk van of je een lichte, medium of dekkende look wilt, kun je een matterende foundation of poeder gebruiken, de combinatiemogelijkheden zijn er natuurlijk. Als je eenmaal de matte look hebt bereikt, kun je wat extra glans aanbrengen op de plekken die je wilt accentueren, wat je gemakkelijk kunt doen met een mooie highlighter, verkrijgbaar in vaste of vloeibare stiftvorm.

Zachte golven en glans voor het haar

Een trend die dit najaar bijzonder populair is, zijn zachte golven en extra glans voor je haar. Als je denkt dat je haar een beetje afwisseling nodig heeft qua kleur, kun je voordelig kiezen voor een warme tint.

Of je zachte golven wilt bereiken met een krultang of zonder is geheel aan jou. Als je ervoor kiest om je haar met hitte te behandelen, is het belangrijk dat je een hittebeschermingsspray gebruikt om beschadigd en versleten haar te voorkomen.

Als je eenmaal zachte golven in je haar hebt, zijn er veel manieren om glans toe te voegen. Je kunt een leave-in conditioner of een haarolie gebruiken. Daarnaast kun je je haar verrijken met een haarconditioner vóór de eigenlijke styling. Al deze opties geven je haar extra glans.

Für den Herbst sollten die Haare mit leichten Wellen glänzen

Aardse nuances voor de nagels

De natuurlijke en rustige look komt ook tot uiting in de keuze van de nagellak. De hipste kleuren dit najaar zijn de rustige en aardse tinten, en hier heb je veel mogelijkheden om ze te combineren met je kastanjebruine lippenstift. Zowel een matte afwerking als een glossy look zijn on trend, waardoor er volop mogelijkheden zijn voor extra mooie nagels – zowel voor wie gedurfd is met de kleuren als voor wie de voorkeur geeft aan een meer gedempte look.

Auf den Nägeln sollten erdige dunkle Farbtöne sein