Gezondheid

Collageenpoeder Versterking van de huidelasticiteit

Voed de huid van binnenuit en bereik een stevigere, jeugdigere en gladdere huid met collageenpoeder. Collageen is een belangrijk eiwit voor het lichaam…

Voed de huid van binnenuit en bereik een stevigere, jeugdigere en gladdere huid met collageenpoeder. Collageen is een belangrijk eiwit voor het lichaam…

In dit bericht geven we je een overzicht van wat collageenpoeder is en hoe je de elasticiteit van je huid kunt herstellen of tekenen van veroudering kunt voorkomen.

Wat is collageenpoeder?


Heb je je ooit afgevraagd waarom collageen zowel als “collageen” als “collageen” wordt gespeld? De spelling hangt gewoon af van het feit of je collageen in het Duits of in het Engels schrijft.

Wat betekent collageen voor uw huid?

Collageen is een van de belangrijkste eiwitten die we tegenwoordig kennen voor het behoud van een mooie en jeugdige huid. Het eiwit collageen helpt zowel kraakbeen als botten en houdt je huid elastisch en stevig. Elastine en collageen verminderen tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels in je huid. Collageenpoeder is dus een voedingssupplement in poedervorm dat dagelijks wordt ingenomen om de eiwitten te leveren die onze huid nodig heeft.


Collageen is een van de belangrijkste eiwitten die we vandaag kennen om een mooie en jeugdige huid te behouden.

De producten van Vild Nord hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Hetzelfde geldt voor alle supplementen van Vild Nord: zij betrekken hun collageen van in het wild gevangen kabeljauw uit de Noord-Atlantische Oceaan, op de meest duurzame wijze van de visserij….

Daarnaast bevatten alle producten een hoog gehalte aan vitamine C. Deze vitamine verlicht onder meer vermoeidheid en uitputting, maar is tegelijkertijd van groot belang voor het behoud van een normaal functionerende huid, kraakbeen, botten, tanden, bloedvaten en tandvlees.

Welke Vild Nord collageen producten zijn er beschikbaar?

Bij BEAUTYCOS vindt u 8 verschillende soorten Vild Nord collageenpoeder.

Bekijk hieronder de 8 verschillende varianten en hun inhoud en functies:

Vild Nord Collagen Clean Protein


Voedingssupplementen voor training

Als je worstelt met je gewicht of vaak traint om gespierder en fitter te worden, dan is Collagen Clean Protein waarschijnlijk precies het juiste product voor jou.

Het hoge eiwitgehalte helpt je lichaam nog sneller te herstellen, zodat je sneller weer klaar bent om te trainen. Gebruik dit voedingssupplement voor en na de training en versterk tegelijkertijd de elasticiteit van de huid en de lichaamsfuncties.

Zie bijvoorbeeld dit geweldige recept voor een eiwitshake die je voor of na je training kunt drinken.

Heerlijke recepten met collageenpoeder

Vild Nord heeft een aantal goede manieren verzameld om dit collageenpoeder te consumeren. Het is de verbeelding die geen grenzen stelt aan de heerlijke recepten die u met het collageenpoeder van Vild Nord kunt bereiden.

Maak drankjes, smoothies, ijskoffie en ontbijt etc. met collageenpoeder.

Wij hopen dat dit overzicht van de collageenproducten van Vild Nord u helpt de voor u geschikte variant en supplement te vinden. Verder wensen wij u veel succes bij het bereiken van de jeugdige en fantastische huid die u wenst… en verdient.