Huidzorg

7 Skin Methode

Heb je te veel tijd nodig met je huidverzorging? Dan kun je hier meer leren over de 7-Skin Methode, waarbij je met slechts 1 product een gehydrateerde huid krijgt!

Heb je te veel tijd nodig met je huidverzorging? Dan kun je hier meer leren over de 7-Skin Methode, waarbij je met slechts 1 product een gehydrateerde huid krijgt!

Wat is het?

7-Skin is ontstaan in Zuid-Korea, waarna de methode in het hele Westen veel belangstelling heeft gewekt. De populaire methode dankt haar trendy naam aan het feit dat je 7 lagen van hetzelfde product gebruikt in plaats van één langere huidverzorgingsbehandeling. Aanbevolen wordt om 7 lagen toner zonder alcohol en fruitzuren of een essence te gebruiken. Als je meerdere lagen toner of essence opbouwt, bereikt je huid maximale hydratatie en glans. In het Koreaans worden toners eigenlijk skin genoemd, dus de methode heet de 7-skin methode.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er jernej-graj-rlNibgIqi4o-unsplash-1.jpg

Het slimme van het gebruik van een waterig product is dat je huid het product gemakkelijker kan opnemen. U haalt veel meer uit uw product omdat het beter in de huid dringt – in plaats van te verdampen aan de oppervlakte van de huid.

Voor wie is de methode bedoeld?

De methode is vooral gericht op mensen met een vochtarme huid. Het werd echter eerst populair bij de groep die een vette tot gemengde huid heeft – maar ook voor andere huidtypes heeft het gunstige effecten. De meesten van ons hebben een vochtarme huid, dus de methode is gewoonweg briljant omdat ze nooit een vettig oppervlak achterlaat.

Hoe werkt het?

Ondanks de zeer directe naam van de methode, is deze indicatief en kan dus naar behoefte worden aangepast. Het is belangrijk te onthouden dat niemand uw huid beter kent dan uzelf. Het verschilt dus sterk of u de methode dagelijks, een paar keer per week, korter of met een andere frequentie gebruikt. Ook de hoeveelheid product kun je zelf beoordelen en aanpassen. Veel mensen vinden het prettig om 3-5 lagen toner te gebruiken. U kunt dus ook minder dan 7 lagen gebruiken.

Het verdient aanbeveling de eerste laag aan te brengen met watten, daarna kan de rest met de handen worden aangebracht. U moet slechts een kleine hoeveelheid gebruiken, omdat u zult merken dat de huid een grotere hoeveelheid niet kan absorberen voor de volgende laag. Tussen elke laag moet u 2-3 minuten wachten. Na de eerste laag zal de huid er droog uitzien, ongeacht het huidtype, maar dit zal veranderen. Herhaal dan gewoon het aanbrengen totdat u zich comfortabel voelt en uw huid verzadigd aanvoelt.

Welk product kan ik gebruiken?

Hier bij BEAUTYCOS bevelen we de Moisturising Toner van MURAD aan voor slechts €26,75. Het is een alcoholvrije huidtoner voor de droge en vochtarme huid – win-win! Er wordt vocht verstrekt terwijl het product een kalmerend effect heeft omdat het kamille- en komkommerextract bevat.

Koop de Hydraterende Toner van MURAD hier!